Referenciák

 

 

Megvalósult projektek

Ők már megvalósították az álmaikat – én pedig végigkísértem őket az úton.

A Gyenis András-márka és A hiányzó láncszem-élmény

Gyenis András coach, tréner, mentor márkáját építettük fel egy szakavatott csapattal: új arculatot és honlapot készítettünk és intenzív social media kommunikációba kezdtünk, ezzel is előkészítve a 2019. június 29-én tartott rendhagyó élménynap megszületését, mely a visszajelzések alapján óriási siker volt.

Soldivision

2018-ban Teszler Tamással közösen egy izgalmas, újító szellemű filmforgalmazást honosítottunk meg idehaza: a Soldivision a hagyományos mozis bemutatók mellett korábban filmvetítésre nem használt helyszíneket és alternatív tereket is bevon programjába és a művészet különböző területeit összefogó intermediális találkozókat és pop up megmozdulások egyaránt szervez.

Bolya Imre: Karizma

Óriási megtiszteltetés volt, amikor Bolya Imre felkért, legyek a Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható strarégia című könyv szerkesztője és az egész projekt tanácsadója. A könyv gondolatának megszületésétől egészen a kötet kézhezvételéig együtt dolgoztam Imrével. Kommunikációs és branding tanácsokkal láttam el mind Facebook-oldala működtetését, mind a honlapja felépítését és tartalmait, mind a könyv egészét illető kérdésekben.

  „Kata az első ötletelésektől kezdve az interjúkon át a könyvbemutatóig segítette a Karizma c. könyv elkészültét mint szerkesztő és kommunikációs tanácsadó. Leginkább az tetszett, hogy nem egy kipipálandó feladatnak tekintette, hanem szívét-lelkét beletette a projektbe. Kata maximalizmusa nélkül nem született volna ilyen csodás könyv. Hálásan köszönöm!”

  Bolya Imre

  BrandBirds

  Részt vettem a BrandBirds-márka megalapításában, évekig dolgoztam benne tanácsadóként és trénerként – olyan brandek felemelkedését segítettünk, mint a Szénáskert, a TeamGuide vagy az MZ/X. Szerkesztőként és társíróként segítettem Mészáros Róbertet a Brand a lelke mindennek című könyvének megszületésében. Robival közösen támogattuk Kaszás Pétert a Beosztottból szövetséges és Németh Zoltánt az Előadok, tehát vagyok című könyv megalkotásában is.

  Birdie Communications

  Legjobb barátnőmmel, Darvas-Malonyai Eszterrel 2012-ben alapítottuk a Birdie Communications pr- és kommunikációs ügynökséget. Az elmúlt hét év során többek között olyan márkák munkáját segítettük kivitelezőként, mint a Lizzy Card, a Zila Kávéház, a Trófea Grill, a Pauker Nyomda vagy a Mozinet.

  Filmtekercs Fényportál

  Alapítóként vettem részt 2009-ben a Filmtekercs.hu megszületésében – 2010-től főszerkesztőként dolgozom a ma már Magyarország legnagyobb, független online filmes magazinjának számító portálon. Filmes újságíróként tagja vagyok a MUOSZ Tévé- és Filmkritikusi szakosztályának és a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének. 2017-ben a Black Nights Film Festival, 2018-ban a DOK Liepzig FIPRESCI-zsűrijében dolgoztam – idén a Jameson CineFest Miskolc Nemzetközi Filmfesztiválon képviselem a filmes újságírókat.