A kreatív konzulens

Molnár Kata Orsolya

Miért van szükséged kreatív konzulensre? Miért van szükséged rám? És tulajdonképpen ki is vagyok én?

Mi a Te álmod?

Miért van szükséged kreatív konzulensre?

Van egy álmod, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá a megvalósításához?

Szeretnél egy partnert, aki segít kidolgozni az ötleteidet, támogat a határidők betartásában és megtalálja számodra a megfelelő szakembereket?

Szükséged van egy objektív szemre, aki tükröt tart eléd, aki visszajelzi a haladásodat és megfelelő kihívásokkal motivál, hogy kihozd magadból a maximumot?

Semmi kedved az operatív részletekkel bajlódni, csak szárnyalnál?

Az én álmom a Te álmod.

Miért van szükséged rám?

Multipotenciális személyiségként rengeteg területre van rálátásom, sőt gyűjtöttem jócskán gyakorlati tapasztalatot is.

Holisztikus látásmódom és széleskörű ismereteim váratlan out-of-the box megoldásokat kínálnak számodra.

Nem hiszek a konzerv folyamatokban, minden projektet személyre szabok.

A Te ügyed, az én ügyem – ha nem így érzem, nem vállalom el a közös munkát.

Csak a legjobbakkal dolgozom – legyen szó az ügyfelekről vagy az együttműködő partnerekről.

A SZUPERERŐM

Multipotenciális vagyok.

Sokáig azt hittem, valami baj van velem, hogy nem tudok elköteleződni egyetlen dolog iránt. Pár évvel ezelőtt azonban láttam egy TED-beszédet, ahol Emilie Wapnich azt magyarázta, miért van az, hogy bizonyos emberek nem találják azt az egyetlen, igaz elhívást. Hirtelen minden a helyére került: megértettem, hogy a multipotencialitás létező jelenség, és rájöttem, hogy amit korábban a gyengeségemnek hittem, 

 

 

valójában az a szupererőm.

Minden érdekel – folyamatosan tanulok –, de rendszerint úgy érzem, a világ ideje se lenne elég, hogy a dolgok végére járjak. Az viszont nagy örömmel tölt el, hogy a legkülönfélébb területeken szerzett tapasztalataimat ügyfeleim ügyének szolgálatába állíthatom.

Az én utam

Nemcsak az iskolák, a kurzusok vagy az elolvasok könyvek formálnak azzá, aki vagy – minden találkozás, minden élmény alakít rajtad. Engem ezek a helyek, ezek az élmények, ezek a tapasztalások vezettek a mai énemig.

Az örök diák

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziuma után elvégeztem az ELTE TTK geográfus, földrajztanár és angol szaktanár szakját. Néhány éve az ELTE BTK filmszakja csábított vissza az egyetemi padokba. Nem ígérem, hogy nem fogok visszaülni újra – egy doktori még jó lenne.

Szüntelenül kutató

Ha valami érdekel, kényszeresen elkezdek tanulni róla. Így sikerült szakács, vendéglátó-vállalkozó, pénzügyi tervező, sajtóreferens és pr és marketing végzettséget is szereznem, de még egy tollaslabda játékvezetői tanfolyamra is elmentem – mert anélkül mégis hogyan játszhatnék? 😉

Szerkesztő-újságíró

Az egyetem után közvetlenül újságírónak álltam. A The Explorer magazint felelős szerkesztőként hagytam magam mögött, a Filmtekercs.hu-t azonban ma is főszerkesztem. Szabadúszó szerzőként az Axel Springer és a HVG számos kiadványában és megannyi online és offline magazinban publikáltam. 

Bátor vállalkozó 

Vállalkozónak lenni az egyik legvakmerőbb tett, amit csak el tudok képzelni – józan ésszel biztosan nem vágtam volna bele. Még szerencse, hogy mégis megtettem, mert sok-sok kalandot, életre szóló tapasztalást és biztos megélhetést hozott a számomra. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a Birdie Communications, a BrandBirds és Soldivision megszületésében.

Őszinte tanácsadó

Ha engem kérdezel, mindig őszinte válaszra számíthatsz csak. Tanácsadóként – és barátként is – mindig az igazat mondom, és – ha felhatalmazol rá – tükröt tartok eléd. Spirituális emberként egyszerű szabályok vezérelnek – Ne lopj! Ne csalj! Ne hazudj! –, és ezen elvek mentén dolgozom kreatív konzulensként is.

Ösztönös művész

Az alkotás mindig is az életem részét képezte – amióta az eszemet tudom, mindig benne voltam valamilyen művészeti projektben is. Kamaszként verseket és novellákat írtam, felnőtt fejjel dalokat szerzek és ékszereket készítek. Számomra az öltözködés, a főzés, de a lakásom berendezése is őszinte önkifejezés, amit ha akarnék, se tudnék elfojtani.